Geniet van nieuwe Britse auto's met zakelijke lease

Als je een liefhebber bent van Britse auto’s dan kun je ervoor kiezen om elk jaar een nieuw exemplaar aan te schaffen. Zulke gloednieuwe modellen zijn natuurlijk wel duur, dus dit is niet echt verstandig. Het is dan juist beter om te kiezen voor zakelijke lease. Door dit te doen zul je niet direct heel veel hoeven te betalen voor je nieuwe Britse auto. Hieronder vind je drie voorbeelden van prachtige auto’s die je kunt kopen of leasen in 2021.

Jaguar F-Type
Wie is nou geen fan van Jaguar? De nieuwe F-Type is echt een beauty, al heeft het niet langer een optie met drie pedalen. Alsnog blijkt dit model in één opzicht zeker heerlijk old school. Dit doet het door een luide V8 aan te bieden waarmee je alleen de achterwielen aandrijft. Dit betekent dat je genoegen moet nemen met slechts 450 pk. Bij de F-Type R met vierwielaandrijving is het wel mogelijk om te kiezen voor 575 pk, wat toch wel wat leuker is. Aan de voorkant is het mogelijk wat minder karakteristiek door de restyle, maar de achterzijde is nog net zo aantrekkelijk als vroeger. 

Land Rover Defender
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto dan is de Land Rover Defender geen goede keuze. Dit model van het bekende Britse merk ziet er namelijk totaal anders uit dan de voorgangers. Niet alleen qua uitstraling is het helemaal anders, ook de prestaties, veiligheid en comfort is totaal niet hetzelfde als in het verleden. Qua prestaties off road doet de nieuwe Land Rover Defender daarentegen helemaal niets onder voor de voorganger. 

Rolls-Royce Ghost
De lancering van de Rolls-Royce Ghost was met een paar maanden vertraagd, maar inmiddels is het toch verkrijgbaar op de markt. De vertraging was het bovendien zeker waard. Dit kleinere model van Rolls-Royce is echt een goede keuze. Het heeft een hele frisse uitstraling, terwijl de Ghost alsnog die briljante details van Rolls-Royce heeft.